Can Tintorer

Els Nostres Plats

Aquest és el lloc perfecte per gaudir amb la cuina tradicional catalana. Amb els productes més frescos, elaborem deliciosos plats com les nostres especialitats, el xai al forn de llenya, els filets al pebre, i una carta molt amplia.

La nostre cuina és tradicional, catalana i amb els productes més frescos del mercat.

Al Restaurant Can Tintorer de Molins de Rei tenim per tu un menú diari de 15€, però a més us podem elaborar un amplia varietat de plats dels de tota la vida i també de temporada com els pèsols, calçots, mongetes de ganxet, cargols a la llauna, i tot allò que pot despertar els vostres sentits per gaudir d’un excel·lent àpat. A casa nostre cultivem gran part del productes que us oferim per obsequiar-vos amb productes ecològics i de primera qualitat.

Tampoc ens podem oblidar de les nostres carns a la brasa, com el cabrit o l’espatlla de xai, tot complementat amb diferent amanides i acompanyaments.

Vins de les més importants DO’s i postres casolans i de gran qualitat.

Us oferim una de les col·leccions més importants de la comarca pel que fa a les referències en vins, tant catalanes com nacionals.

Els postres son tots d’elaboració pròpia, amb les matèries primes de màxima qualitat, com gelats, xarrups, rebosteria variada o les nostres especialitats la crema catalana i el pastis de formatge amb nous.